Un bărbat din Munteni a rupt doi stâlpi pe o stradă din Tecuci după ce s-a urcat la volan băut

 

Marți, 16 aprilie 2024, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au depistat pe strada Dacia din Tecuci un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Munteni, județul Galați. Bărbatul conducea un utilaj tip volă, care nu era înmatriculat. 

Utilajul ar fi acroșat un fir electric, rezultând ruperea a doi stâlpi și distrugerea a aproximativ 150 de metri de cablu electric de joasă tensiune. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Rezultatul testării alcoolscop a fost de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal din Tecuci, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite IPJ Galați.

 

Lasă un răspuns