Artă și Carte în Parcul „Oltea Doamna” Tecuci

 

Duminică, 12 mai 2024, începând cu ora 12, Parcul „Oltea Doamna” din Tecuci va găzdui evenimentul cultural „Artă-n Parc”. 

Inițiativa e menită să reunească într-un cadru natural comunitatea, prin intermediul artei.  

Activitățile propuse sunt un recital de muzică, o expoziție de pictură și fotografie susținute de artiști tecuceni precum: Livia Copăceanu, Simona Andreea Ciobotaru, Alexandra Mocanu, Lidia Oana Stan și Irina Bara Gâciu. De la Galați o vom avea în vizită pe Paula Coman, care ne va prezenta lucrări croșetate, iar de la București ne va onora Ioana Stăniloiu care își va lansa cartea de debut – „Sexualitatea astăzi, între sacru și banal”.  

Cartea Ioanei Stăniloiu analizează relațiile interpersonale în lumea modernă și liberă dintr-o perspectivă complexă, subliniind presiunile și dificultățile cu care ne confruntăm. 

„Artă-n Parc” își propune să fie nu doar un eveniment cultural, ci și un prilej pentru dezbateri deschise și reflecții asupra temelor propuse de artiști.  

Detalii cu privire la organizatori și artiști vor fi disponibile la fața locului, duminică, 12 mai, ora 12, în Parcul „Oltea Doamna”, str. Ștefan Corodeanu, nr. 15, Tecuci, lângă Școala Scatec. 

Pagina de Facebook a evenimentului se poate accesa prin „Artă-n Parc”. 

Vă invităm să vă inspirați și să vă bucurați de expresii artistice, de natura bogată și să contribuiți la crearea unei comunități mai unite și mai fericite. 

 

Cristina Cojocea