Șoferul a părăsit locul accidentului. O persoană transportată la spital

 

Marți, 21 mai 2024, în jurul orei 6:18, pe strada Duzilor din municipiul Tecuci a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat conducea un autoturism pe strada menționată, având direcția de deplasare către strada Dacia. La un moment dat, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi acroșat cu partea lateral stânga a autovehiculului o femeie în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate, după care ar fi părăsit locul accidentului.

Întrucât femeia a suferit vătămări corporale a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Nu a rămas internată.

La scurt timp, polițiștii au identificat persoana care s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului rutier, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani din municipiul Tecuci. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ atât în cazul conducătorului auto, cât și a pietonului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, transmite IPJ Galați.