Ziua Copilului: Trafic restricționat în centrul municipiului

 

Sâmbătă, 1 Iunie 2024, la Tecuci vor avea loc o serie de manifestări pentru a marca Ziua Internațională a Copilului. Pentru buna desfășurare a acestor activități se vor institui restricții temporare ale circulației rutiere. 

În perioada 30 mai 2024, ora 9  – 2 iunie 2024, ora 12 – Închiderea traficului rutier pe str. 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între intersecția cu George Coșbuc și intersecția cu  str. Republicii și str. Elena Doamna. 

Vineri, 31 mai 2024 – Începând cu ora 23, se va restricționa accesul în parcările de pe strada 1 Decembrie 1918 (în fata Parcului „Al. Ioan Cuza”), str. Republicii, strada Elena Doamna, pe tronsonul situat între intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 și strada Hortensia Papadat Bengescu. Începând cu ora 23, se va restricționa accesul în parcările de pe Bulevardul Victoriei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Ghica Vodă și intersecția cu str. Constituției și str. Gării. 

Sâmbătă, 1 Iunie 2024  

Ora 9 – 14: Închiderea traficului rutier pe strada Bulevardul Victoriei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Ghica Vodă și intersecția cu str. Constituției și str. Gării.  

Ora 12 – 24: Închiderea traficului rutier pe strada 1 Decembrie 1918, pe tronsonul situat între intersecția cu strada Republicii și strada Elena Doamna și sensul giratoriu (Clădire fost Romtelecom) intersecție cu str. Ion Petrovici, str. Galați și Bulevardul Victoriei; Închiderea traficului rutier pe strada Republicii; Închiderea traficului rutier pe strada Elena Doamna, tronson intersecție cu str. 1 Decembrie 1918 și str. Hortensia Papadat Bengescu; Închidere trafic rutier pe strada 13 Septembrie, tronson situat între intersecție cu str. Maior Andrei și str. Republicii. 

Municipalitatea își cere scuze pentru disconfort și ne asigură că va lua toate măsurile pentru asigurarea fluidizării traficului rutier.