Doi copii de la Fundația Bunul Samaritean vor merge în prima lor tabără

La sfârșitul săptămânii a avut loc evenimentul Paparu’day, creat pentru a strânge fonduri necesare copiilor de la Fundația Bunul Samaritean Nicorești.

Organizatorul, Andrei Petică, de la Asociația Tinerilor Tecuceni a precizat că au fost strânși 798 de lei plus 350 de lei din partea trupei Atrivm. Banii strânși vor fi folosiți pentru a trimite doi copii in prima lor tabără.

Fundația Bunul Samaritean, reprezentată prin Ionel Melinte aduce mulțumiri Asociației Tinerilor Tecuceni pentru eveniment, Trupei Atrivm pentru prestația muzicală și pentru donaţia făcută, dar și sponsorilor: Primăria Tecuci, primar Cătălin Hurdubae, Bella Zumba Tecuci, Foto Club Tecuci, Lucian Bentu, familia Gao, Pizza Nottitzia, familia Bîrhală, autogara Gegi, Poliţia Locală Tecuci și Nea Florică.

Evenimentul a avut muzică, dans, free-style, Zumba, face-painting, toate acestea stropite cu multă apă, într-o paparudă uriașă care s-a extins în tot parcul Regina Elisabeta.


Au fost prezenți și copiii de la „Centrul de Zi” de la Bunul Samaritean, petrecând o seară minunată împreună cu participanții.