Funcționarele dansează pe noul hit tecucean „Constantine, Constantine”

8 Martie Tecuci Ziua internaţională a femeii a fost sărbătorită cu fast şi la Tecuci. După ce de Mărţişor a făcut un gest frumos şi a chemat la raport sute de funcţionare publice şi contractuale şi le-a înmânat floricele, alături de un lung discurs despre evoluţia maimuţei, primul ales al municipiului nu a omis să chefuiască și de 8 Martie.

Astfel, în ziua cu pricina, toate doamnele şi domnişoarele au fost anunţate că trebuie să coboare în sala mare la ora 12,15 pentru a se acomoda cu masa încărcată. La fix 12,40 şi-a făcut apariţia primarul, în aplauzele feminine, la îndemnul tovarășului director general.

Domnul director interimar, consilier primar, arhivist Dojan a făcut-o pe fotograful şi de această dată, imortalizând fiecare îmbucătură. Primarul a fost invitat la dans de ditamai economista şef dar a refuzat, dând dovadă (încă odată!) de nepoliteţe.

Uitasem să vă informez că odată cu mesele pline de băuturi, şi cele mai fine dulciuri, edilul a comandat şi muzică, cu cântăreţ şi orgă. Dedicaţia a fost specială, pe gustul tuturor, încingându-se dansuri pe frumoasa melodie „Constantine, Constantine…”.

După ce fiecare şi-a umplut ghiozdanul, pentru a nu dansa cu angajatele (vrăbiuţa lipsea din peisaj), primarul a hotărât să le dea liber funcţionarelor pentru restul zilei.

Şi pentru că mai erau ceva bani de cheltuit în visteria municipalităţii, a dat comandă de sute de flori pe care le-a împărţit prin oraş.

Seara a fost de vis, Organizaţia de femei PSD fiind invitată să se recreeze într-un restaurant de pe marginea Tecucelului.

Și astfel, în loc să asculte imnul la ora 8 fix, funcționarii au insistat să se difuzeze zilnic această primă strofă:

„Constantine, Constantine,

Mă mir și mă uit la tine!

Ziua, noaptea prin pădure,

Plin de rouă, ca un câine!

Și dacă mă uit mai bine,

Constantine, Constantine,

Neagră-i cămașa pe tine!”