Cum să ajungi rapid și în siguranță la aeroport? Cu Transfero!

 Transfero 2Atunci când stai în București și ai un zbor de prins, transportul până la aeroport nu este o problemă chiar atât de mare. Poți ruga un prieten să te conducă până la aeroport, poți lua autobuzul, trenul (tren ce face legătură dintre Gara de Nord și aeroportul Otopeni) sau în ultima instanța poți chema un taxi, chiar dacă această variantă este mult mai costisitoare.

Ce te faci însă dacă ești la 200-300 de kilometri de aeroport și nu ai chiar atât de multe variante? Vorbim desigur de orașele din jurul Bucureștiului și de oamenii care călătoresc des cu avionul. Și în acest caz, o primă variantă ar fi transportul cu autoturismul personal, însă această variantă este valabilă doar dacă ai pe cineva în București și îți poți lăsa mașina în siguranță în parcarea lor sau dacă ai un prieten sau o rudă care dorește să te ducă cu mașina până la aeroport. O altă variantă ar fi cea cu trenul și de la Gara de Nord să te descurci cum poți până la aeroport. Însă niciuna dintre aceste variante nu este prea bună, mai ales în cazul în care ai multe bagaje și nu te poți descurca singur cu ele.

 TransferoO altă soluție, și din punctul nostru de vedere, cea mai bună, este rezervarea unui loc la una dintre cursele organizate de firme specializate în transport aeroport! Te vei bucura doar de avantaje:

– Vei călători doar cu vehicule confortabile, noi și moderne, și vei scapa astfel de un drum obositor pe care îl făceai de obicei cu trenul;

– Vei călători în siguranță pentru că toți șoferii sunt experimentaţi și bine pregătiți;

– Vei ajunge la aeroport la timp pentru zbor astfel încât să nu aștepți prea mult, dar nici să nu pierzi zborul (programul este respectat în cel mai mic detaliu, așa că nu va trebui să îți faci griji că întârzii);

– Te vei bucura de spațiu suficient pentru bagaje.

Cu siguranță, pentru orice persoană care vrea să ajungă la aeroport din orașe precum Brăila, Galați, Tecuci sau Vaslui, cel mai important este să beneficieze de servicii de cea mai bună calitate, de un transport cât mai confortabil, rapid și în siguranță și de spațiu pentru toate bagajele astfel încât călătoria să fie cât mai plăcută. Mai mult decât atât, pe tot parcursul călătoriei te poți relaxa pentru că ai la dispoziție atât Internet la viteză 4G, cât și prize.

Spre deosebire de restul firmelor specializate în transport aeroport de pe piață, cei de la Transfero vin cu un serviciu nou: transportul VIP. Dacă nu vrei să mergi în același vehicul cu mai multe persoane, poți foarte bine să optezi pentru serviciul de transport aeroport VIP care îți oferă avantajul de a călători singur și de a beneficia de condiții de cinci stele.

Dacă ar fi să comparăm un drum cu o firmă specializată în transport aeroport și un drum cu mașină proprie, am putea spune că prima varianta îți oferă mai multă liniște și relaxare. Nu mai trebuie să te oprești să alimentezi, să îți faci probleme pe ce drum o iei că să eviți traficul intens, să fii atent la viteză să nu cumva să iei vreo amendă chiar acum înainte de urcarea în avion, etc. Pe tot parcursul drumului cu un autocar te poți bucura de peisaj, de convorbirile cu oameni dragi, de o carte bună sau de un film pe tabletă, toate acestea în timp ce singura grijă a șoferului este să te ducă în siguranță și la ora stabilită la aeroport. Optează cu încredere pentru firmele de transport de acest gen și bucură-te de un drum fără griji și de o vacanță liniștită!

Din Tecuci către Aeroportul Otopeni sau retur, Transfero este mereu alături de familia ta și îți pune la dispoziție un serviciu de transfer aeroport la cele mai înalte standarde. Nu ezita să-i contactezi la tel. 0745.380.000 sau intră pe www.transfero.ro pentru mai multe detalii.

 

 

sursa: adunate de pe internet