Primarul este bun de plată

Ieri, 13 aprilie, pe portalul Tribunalului Galaţi  a fost publicat dosarul depus de fostul manager al Casei de cultură, Lucia Gologan, ca parte reclamantă în proces cu pârâta UAT Municipiul Tecuci, reprezentată  de primar. Sunt enumerate câteva dispoziţii ale primarului şi procese verbale.

Înainte de sărbătorile Pascale, Lucia Gologan a fost înştiinţată că are termen până marţi, 10 aprilie, să-şi încarce bagajele de la Casa de cultură. Asta s-a întâmplat după ce a fost umilită de C.C. Hurdubae, având loc un concurs de management, unde a obţinut o notă mică, nejustificată.

Foto: Ziarul Tecucean

 Ce a uitat primarul atunci când a îndepărtat-o pe Lucia Gologan de la conducerea unităţii de cultură este faptul că există un contract în care numirea managerului Gologan a fost făcută pe o perioadă de patru ani. Ea a fost doar un an directoare iar acum, conform legilor în vigoare, poate primi despăgubiri băneşti pentru contravaloarea contractului de management care a fost reziliat înainte de termen. Şi nici nu ar avea de încasat mult, peste două miliarde, mai exact 219.564 lei. Nu mai socotim dobânda şi inflaţia.

În timpul cât se va desfăşura procesul Lucia Gologan lucrează la Muzeu, unde avea postul rezervat.

S-auzim de bine, căci primarul plăteşte pagubele din visteria contribuabililor!

 

2 thoughts on “Primarul este bun de plată

  1. hai sa fim seriosi. oricine poate contesta in instanta, dar asta nu inseamna ca poate si castiga.
    mai e cale lunga. nici termen nu s-a dat.

Comments are closed.