Urgenţa administraţiei Hurdubae în plină pandemie: Concursurile de angajare

 

În plină pandemie generată de coronavirus Primăria Tecuci organizează concurs de angajare. Subit, un compartiment, un birou şi un serviciu din cadrul Primăriei au nevoie fiecare de câte un consilier.

Aceasta se întâmplă în timp ce întreaga ţară se află în stare de urgenţă, iar circulaţia persoanelor este drastic restricţionată.  

„În timp ce toate marile companii își închid porțile, Primăria Tecuci face angajări, că plătește Hurdubae din banii lui. În mod normal sutele de angajați ai instituțiilor publice din Tecuci, care nu mai au obiectul muncii, trebuiesc trimiși în șomaj tehnic, pentru a nu mai consuma resursele financiare reduse ale comunității. Acestea trebuiesc folosite pentru dotarea spitalelor din oraș și procurarea materialelor necesare în lupta împotriva coronavirusului”, scrie o cititoare.

În contextul în care toate activităţile la nivel naţional sunt limitate la cele necesare nu putem explica nevoia urgentă de funcţionari în Primărie. Administraţia locală ar trebui să îşi îndrepte atenţia spre spital, care, în acest moment, este prioritatea zero.

În plină pandemie generată de coronavirus Primăria Tecuci nu se dezminte şi organizează concurs. Concursurile de angajare sunt pe primul loc loc în acest mandat administrativ. Urmează studiile de fezabilitate. În plină pandemie.

 

One thought on “Urgenţa administraţiei Hurdubae în plină pandemie: Concursurile de angajare

  1. În condițiile în care Prefectura a anunțat că spitalul din Tecuci va găzdui bolnavii de coronavirus cu probleme medico-chirurgicale din județul Galați situația dotării spitalului ,,Anton Cincu” a devenit de o extremă urgență. Astăzi primarul a făcut apel la firmele private din oraș să contribuie la dotarea spitalului, în timp ce municipalitatea cheltuie banii pe angajaări, studii de fezbilitate, publicitate, 160.000 de euro pe turnat betoane la Rateș și alte bazaconii. Nenicule dă bani pentru terminarea terminalului de UPU și dotarea acestuia, cumpără aparate de ventilație mecanică, lasă ,,șmenurile” că moartea bate la ușa Tecuciului.

Comments are closed.