Biblioteca municipală: Alt concurs în plină pandemie

 

Biblioteca municipală Tecuci organizează concurs pentru ocuparea funcţiei – şef secţie, studii superioare.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Bibliotecii, str. Republicii, nr. 11, Tecuci. Tel. 0336.109.461, e-mail: [email protected] .

Persoanele interesate pot cere informații suplimentare la ALOFM Tecuci, la tel. 0236.820.398.

Concursul pentru şef secţie vine după un alt concurs, cel de management, organizat tot la Bibliotecă.

Interesant este faptul că angajaţii bibliotecii sunt în şomaj tehnic, lucru care înseamnă că după câştigarea concursului şi noul manager şi noul şef de secţie vor intra în şomaj tehnic.

Cât de legal este un concurs în urma căruia noii angajaţi sunt trimişi direct în şomaj tehnic, sperăm să stabilească organele de cercetare penală.

 

4 thoughts on “Biblioteca municipală: Alt concurs în plină pandemie

  1. Pentru ,,ai închide gura” (să nu facă publice presiunile la care a fost supusă în cazul soției administratorului public al primăriei), doamnei Ionica Nasie, fostul manager al instituției, i-a fost ,,propus” postul de șef de secție, care a fost scos la concurs. Acum se dovedește, încă o dată ca aceste concursuri sunt de fapt ,,încredințări directe”,ca să nu folosesc termeni duri. Cred că DNA-ul trebuie să se autosesizaze și să oprească aceste mascarade orchestrate de primarul Hurdubae. De asemenea, solicit anchetarea tuturor concursurilor organizate la instituțiile de cultură în timpul mandatului Hurdubae.

  2. Cui soliciti?Daca ai date concrete de ce nu faci plangere?Si chiar in pandemie fiind “ai inchide..” tot “a-i inchide” se scrie.Pe celelalte le pun pe seama auto-correct-ului.

  3. Un intrigant și parvenit, pripășit la muzeul din localitate, a început de la un timp să atace pe acest site, sub diverse pseudonime, administrația locală și în special pe managerii instituțiilor de cultură. Individul se consideră marginalizat că nu a fost pus manager sau măcar șef de secție, deși nimic din activitatea lui nu-l recomandă pentru aceste funcții. Aceste repetate solicitări de intervenție a DNA-ului eu le văd ca un fel de șantaj, adică, ,,o să vedeți voi, când o să spun tot ce știu”. Deja mocirla a cuprins până la gât cultura tecuceană. Unul din motive îl constituie slaba calitate a personalului acestor instituții, angajat, în multe cazuri, pe criteri politice, în urma unor ,,parodii” de concursuri.

  4. Astăzi am sunat la bibliotecă să mă interesez de condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a mă înscrie la concurs. Răspunsul a fost: BIBLIOTECA MUNICIPALĂ ,,ȘTEFAN PETICĂ” DIN TECUCI NU ORGANIZEAZĂ CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE ȘEF DE SECȚIE. În aceste condiții, orice discuție pe acestă temă este inutilă.

Comments are closed.