Tecuci: Un oraş al nimănui

 

În vreme ce edilul bravează pe reţelele de socializare despre cum va înfrunta DNA-ul dacă vine la Tecuci, locuitorii municipiului trăiesc un adevărat calvar.

„Locuiesc chiar lângă parcul Regina  Elisabeta. În seara aceasta a avut loc un incident foarte neplăcut şi consider eu că din vina autorităților care au permis şi permit să-și desfășoare activități de comerț în parc la foarte multe persoane, cred că  sunt vreo zece chioşculeţe în parc la ora actuală, dacă am numărat bine.

Dar să revin la ceea ce s-a întâmplat. S-au luat comercianții la ceartă pentru că sunt unii lângă alții, exact ca la bâlci, şi unul dintre ei a aruncat de pe o parte pe alta cu o piatră foarte mare lovind o fată, cu acea piatră, direct în ochi.

Stau şi mă întreb, dacă ar fi nimerit vreun copilaș mai avea vreo şansă să mai trăiască? Unde naiba e poliția? De ce li s-a permis să deschidă atâtea chioşculeţe, unele lângă altele?

Noi, locuitorii de la blocurile dimprejurul parcului ne-am săturat să tot sunăm la poliție. În fiecare seară e haos aici în parc.

Băutură, muzică la maxim, nu putem dormi, dacă ieșim şi strigăm la ei suntem imediat injuraţi”, ne-a scris aseară, revoltată, o cititoare.

Tecucenii i-au ales ca să gestioneze un oraş, iar ei ne dau lecţii pe facebook. În acest timp municipiul Tecuci a fost abandonat din punct de vedere administrativ şi a ajuns un oraş al nimănui.

 

One thought on “Tecuci: Un oraş al nimănui

  1. În ultimii 4 ani mai mulți locuitori ai orașului au depus plângeri al Parchet sau D.N.A., acuzând diverse ilegalități făcute de actualul primar. Există chiar și un dosar în care primarul Hurdubae este acuzat de aparteneță la un grup infracțional organizat. Într-un alt dosar (cel cu managerul Casei de Cultură, eliberat din funcție in mod ilegal) a refuzat punerea în aplicare a unei hot. jud. definitive. Din păcate, niciuna dintre aceste plângeri nu a fost soluționată. Probabil, că acesta este motivul pentru care bravează primarul.

Comments are closed.