Şedinţa Consiliului local programată astăzi se va desfăşura online. Ce are administraţia de ascuns?

 

Astăzi, 16 iulie, de la ora 14, va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului local Tecuci, a doua şedinţă ordinară pe luna iulie. Câte şedinţe ordinare se pot face într-o lună? Fără număr, ne încredinţează administraţia PSD care se află pe o pantă ascendentă privind ilegalităţile promovate în Consiliul local.

După ce în urmă cu o săptămână, mai precis în data de 8 iulie, şedinţa ordinară s-a desfăşurat în sala Casei de cultură, astăzi şedinţa va fi online.

În acest moment, locuitorii municipiului Tecuci se întreabă, pe bună dreptate, ce are de ascuns administraţia astfel încât a decis să mute şedinţa în mediul online. Să fie vorba despre împrumutul de 300 de miliarde, care îndatorează locuitorii municipiului pe următorii 20 de ani, sau despre vânzarea terenurilor de la unitatea militară.

Împrumutul nu a obţinut avizul necesar, iar un consilier local a denunţat presiunile care se fac asupra sa pentru a da acest aviz.

Vânzarea terenurilor a fost respinsă de consilierii opoziţiei, iar proiectele nu au întrunit numărul de voturi necesare.

Astăzi se va încerca o intimidare a consilierilor locali, pentru a vota proiectele menţionate, iar cei mai slabi vor ceda. Acum nu mai este vorba doar de şedinţa unui Consiliu local, ci de încercarea disperată a unui grup de interese de a pune mâna pe banii şi pe pământurile tecucenilor.

Să sperăm că vom trece cu bine şi peste acest hop. Doamne ajută!

 

One thought on “Şedinţa Consiliului local programată astăzi se va desfăşura online. Ce are administraţia de ascuns?

  1. Surse din primărie susțin că primarul a luat această decizie după ce a aflat că prefectul județului dorește să asiste la ședință.

Comments are closed.