Modernizarea străzii Cuza Vodă și eficientizarea activității CUP – Obiective aflate în vizorul municipalităţii

 

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul municipiului Tecuci a semnat contractul pentru modernizarea străzii Cuza Vodă, ocazie cu care a precizat că va monitoriza foarte atent lucrările.

Astăzi, edilul a discutat cu o parte dintre comercianții de pe strada Cuza Vodă despre modul în care se vor derula lucrările de modernizare a străzii. S-a decis să nu se închidă strada, iar lucrările să fie executate pe porţiuni, astfel încât activitatea agenţilor economici să fie cât mai puţin afectată.

Tot în această săptămână, primarul a avut o întâlnire cu conducerea Companiei de Utilităţi Publice Tecuci, prilej cu care şi-a manifestat nemulţumirea privind activitatea de salubrizare desfăşurată de companie în municipiul nostru. Lucian Costin a solicitat găsirea urgentă de soluţii pentru reducerea cheltuielilor și eficientizarea activității în vederea reducerii taxei de salubritate.

„Am cerut Serviciului de monitorizare din primărie să urmărească foarte atent această activitate. Nu este posibil ca ghenele să rămână murdare după ridicarea gunoiului, orarul să nu fie respectat, dar salariile, deloc mici, să fie ridicate la timp.

Cine înțelege acest lucru, să se apuce de treabă. Cine nu, este liber să plece!”, a declarat primarul municipiului Tecuci.

 

One thought on “Modernizarea străzii Cuza Vodă și eficientizarea activității CUP – Obiective aflate în vizorul municipalităţii

  1. Cred că trebuie rezolvată și problema conducerii de la spital. Se impune instalarea unui management nou, fundamental depolitizat, pentru a putea oferii tecucenilor o asistență medicală de calitate. Pentru aceasta, noul Consiliu Local ar trebui să se lepede de năravurile politicianiste, de instalarea unor manageri servili la comanda spitalului, doar pentru a ”căpușa” bugetul. Nu vă mai pătați mâinile cu sângele celor care sfârșesc neajutorați în spital și lăsați sistemul medical tecucean să supraviețuiască! Nu-l mai omorâți cu interesele voastre! Trebuie să înțelegeți că nu comisioanele contează, nu ”parandărătul”. Ci lacrimile celor vii și crucile celor pierduți!

Comments are closed.

You cannot copy content of this page