Ninsoarea ne-a prins fără contract de deszăpezire. Primarul solicită demisia directorului CUP

 

Cu toate semnalele de alarmă trase în ultima vreme, indolenţa conducerii Companiei de Utilităţi Publice Tecuci a făcut ca prima zăpadă căzută peste oraş să ne prindă fără un contract de deszăpezire. S-a circulat anevoios, iar prima zăpadă a dat ceva de furcă șoferilor și pietonilor.   

Datorită situaţiei create, primarul municipiului a solicitat demisia directorului CUP Tecuci.

„Sunt extrem de revoltat că nici până la această dată CUP Tecuci nu are încheiat un contract de deszăpezire, de parcă am fi în luna august, nicidecum în decembrie. Este picătura care a umplut paharul.

Am câștigat alegerile hotărât să muncesc pentru Tecuci. Deocamdată, văd că trebuie să suport <statul la stat> al unora, pe bani mulți. Ce nu înțeleg unii domni și unele doamne din aparatul public este că eu vin din mediul privat, acolo unde salariile se câștigă greu și unde chiar se muncește pentru fiecare leu. Nu am de gând nicio secundă să tolerez bătăi de joc la adresa tecucenilor și, în ultimă instanță, la a mea, ca primar. Eu nu am venit la primărie să mă joc și să pierd timpul.

În concluzie, aștept demisia directorului de la CUP Tecuci pe biroul meu, până joi dimineață, la ora 9. În caz contrar, voi cere revocarea sa din funcție, în prima ședință de Consiliu Local”, a declarat primarul Lucian Costin.

Edilul a precizat că oricine are loc în echipa sa, la Primărie. Condiția este să vrea să muncească.

 

4 thoughts on “Ninsoarea ne-a prins fără contract de deszăpezire. Primarul solicită demisia directorului CUP

  1. Bine că a încheiat contracte contracte de reprezentare juridică și de urmărire a legislației în domeniul achizițiilor publice pe sute de milioane de lei și împrumuturi bancare de 9 miliarde de lei, pentru cumpărarea de mașinuțe la preț de elicopter.

  2. Domnule Drăgan Oliwer-Claudiu dumneavostră sunteți acum viceprimar, și în această calitate trebuie să apărați interesele tecucenilor. Dvs. sunteți mulțumit de modul în care managerul numit și susținut de PSD la conducerea CUP își face treaba? În tot orașul este o mizerie de nedescris, gunoaiele se ridică doar o dată pe săptămână astfel că la punctul de colectare mormanul de gunoaie are 3 metri înălțime, iar facturi nu am m-ai primit din luna iunie. Am înțeles că managerul CUP se plânge de lipsa banilor. Dar, dacă societatea nu are bani de ce a angajat zeci de persoane numai în ultimul an, de ce a plătit 500 de milioane de lei pentru consultanță juridică și alți 500 de milioane de lei pentru urmărire și actualizare a legislației în domeniul achizițiilor publice ?. Așa a fost ordinul de la partid? Eu doar întreb: ați intrat în politică și în primărie doar pentru bani? Chiar nu vreți să faceți ceva și pentru locuitorii orașului?

Comments are closed.