Poliţiştii locali la datorie. Cazuri apărute de Crăciun

 

Joi, 24 decembrie, în jurul orei 5.40, ca urmare a unui apel în care se sesiza faptul că pe str. Natalia Negru, nr. 48B, două persoane au sărit gardul, patrula de serviciu a găsit aruncate mai multe genți cu diverse obiecte din locuința respectivă, informează Poliţia locală Tecuci.

În aceeași zi, pe str. Tractoriștilor, la nr. 2, din locuința lui B.S.N. ieșea mult fum în zona hornului și pe geam. Polițiștii locali au anunțat pompierii, care au intervenit și au stins focul înainte de a se întinde în restul locuinței. Persoanele din casă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La ora 22.30, pe Aleea Vasile Alecsandri, la fosta centrală termică, a avut loc un scandal între vecinii T.V.G. și M.G.A., cu amenințări de folosire a forței fizice și a armelor albe. Conflictul a fost aplanat, iar cei doi au fost îndrumați să depună sesizare la Poliția municipală.

Vineri, 25 decembrie, la ora 23, dintr-un apartament situat pe str. Maior Andrei se auzea muzică la un nivel ridicat. Proprietara apartamentului – M.L.L. a fost avertizată şi i s-a adus la cunoștință că riscă sancționarea contravențională.

Duminică, 27 decembrie, la ora 2.50, pe Bdul Victoriei, la nr. 25,  a fost depistat un cetățean din Ghidigeni care sărise gardul, în încercarea de a scăpa de trei tineri ce îl agresau. Acesta se deplasa cu ajutorul unei cârje, avea arcada dreaptă sângerândă și a fost ajutat să sară gardul înapoi și îndrumat spre casă. Cei trei agresori nu au putut fi identificați.

În aceeași noapte, pe str. Transilvaniei, o altă persoană a fost deposedată de portofel prin amenințări cu bătaia. Patrula sosită la fața locului a găsit, în zona Bingo, doi tineri din Tecuci, D.M.T. și A.D.C., care au recunoscut că, împreună cu P.A.P., au luat portofelul în cauză. Aceștia au fost predați Poliției Municipale pentru întocmirea dosarului penal.

Luni, 28 decembrie, la ora 22, de pe str. Bradului, nr. 5, s-a primit un apel de la O.T. care sesiza că o persoană necunoscută i-a intrat în casă. Polițiștii locali sosiți la adresă au constatat că sesizarea nu se confirmă. Nefiind la prima „abatere”, numita O.T. a fost sancționată contravențional.

În aceeași noapte, un magazin din Zona Industrială, cu program non-stop, a avut deschis și a vândut produse și după ora 23, nerespectând prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, punând în pericol atât sănătatea propriilor angajați, cât și a clienților. Urmează ca administratorul firmei să fie sancționat.

Două ore mai târziu, pe str. Tecuciul Nou, lângă imobilul nr. 1, un grup de şase tineri, toți din Tecuci, consumau alcool și deranjau liniștea prin zgomote. Aceștia au fost sancționați și îndrumați spre locuințele proprii.  

Astăzi, 29 decembrie, la ora 5.10, numita D.M., de pe str. Tecuciul Nou, a sesizat faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuința proprie. Această persoană a fost găsită și predată Poliției Municipale. Numita D.M. a scăpat nevătămată, fără bunuri lipsă, numai cu un geam spart.

Acestea sunt numai câteva dintre activitățile de Crăciun ale Poliției locale Tecuci. Poliţiştii locali îi asigură pe toți tecucenii că sunt la datorie pentru a răspunde operativ la sesizările primite.

 

One thought on “Poliţiştii locali la datorie. Cazuri apărute de Crăciun”

  1. Politia locala ar trebui sa patruleze mai des, pe timp de noapte in special in cartierele marginase acolo unde se fura ca in codru!

Comments are closed.

error: Content is protected !!