Ne invadează buruienile. Zone verzi ne sfidează pe banii noștri

 

De când a dat căldura și a încolțit firul ierbii asistăm neputincioși la mizeria care ne înconjoară, la circul între partide din Consiliul local și la influența nocivă  a directorilor de societăți. Fiecare dă vină pe altcineva, fiecare găsește un țap ispășitor în cealaltă tabără, dar cei care au de suferit sunt cetăţenii acestui municipiu.

Tecuciul este hărţuit din toate direcțiile, cu zeci de străzi lăsate în mocirlă după ce o societate a început lucrări în tot oraşul. Bani nu sunt, deoarece opoziția nu aprobă un buget, parcurile, zonele verzi, orașul în sine, este plin de buruieni, gunoaiele sunt lăsate să ne țină companie lângă tomberoane și blocuri, câinii maidanezi care nu au fost prinși au invadat locurile publice în căutarea unui colț de pâine.

Au fost Sărbătorile Pascale, iar fiecare dintre noi am fost la Cimitir să depunem o lumânare sau o floare la mormântul celor dispăruţi. Faptul că am regăsit iarba crescută denotă că cei de la Administrația Cimitirelor și Spațiilor Verzi Tecuci încasează leafă pe ochi frumoşi.

Directorii de la această societate, Daniel Grosu și Grigore Fărcășanu, consideră că bălăriile, pe care le regăsim în municipiu, este tot ceea ce merităm.

La fel am găsit şi astăzi, 9 mai, pe Strada Mare. Buruieni crescute la rădăcinile copacilor şi în jardiniere, care ar fi trebuit să fie pline cu flori, sau jardiniere deplasate.

 

 

One thought on “Ne invadează buruienile. Zone verzi ne sfidează pe banii noștri”

  1. Ce pretenții poți avea de la spartacus jr pus pe funcție strict politic? De psd…

Comments are closed.

error: Content is protected !!