Program primăvăratec la Primărie

Vrabiute Tecuci În ultimele luni au fost angajate, cu sau fără concurs, mai multe persoane în cadrul primăriei Tecuci ori al altor instituţii și societăţi subordonate municipalităţii.

Una dintre angajate, Silviuța, despre care gurile rele spun că ar fi vrăbiuţa primarului, s-a cam săturat de stat degeaba în birou toată iarna şi a hotărât să iasă în întâmpinarea primăverii.

În ultimul timp, vrăbiuţa a început să zboare din floare-n floare pe străzile Tecuciului, radiind de fericirea libertăţii, tropăind şi împrăştiind zâmbete în stânga şi în dreapta, trotuarelor.

Pentru a-i reda libertate deplină, în timpul programului de lucru, edilul i-a pus la dispoziţie vrăbiuţei şi autoturismul GL-03-TEC, iar şofer personal a fost delegat Tîrziman.

Astfel, între orele 11-14 vrăbiuţa este observată aproape zilnic ba la CEC, unde scoate bani de la bancomat, ba pe Strada Mare, sau unde are chef să fie plimbată.

Nu, nu vă gândiţi că îşi ia notiţe pentru cum ar trebui să arate modernizarea trâmbiţată despre această stradă. Nici gând… Ea lucrează la fonduri europene, nicidecum la investiţii!

Colegele de breaslă au început să vocifereze că sunt mai vechi, că vor şi ele afară, la plimbare, iar primarul face discriminare.

Drept urmare, vrăbiuţa a promis că va discuta cu Hurdubae şi-i va cere ca funcţionarele să poată ieşi la cumpărături de luni până vineri în intervalul orar 10-15 iar bărbaţii pot frecvenţa terasele zilnic de la ora 13.

Zis și făcut. Va exista un echilibru iar contribuabilul nu va mai fi pus în situaţia să circule ziua în amiaza mare către Primărie, să-l bată soare în cap, ori la orele prânzului când îi chiolcăie maţul de foame.

Ultima dispoziţie dată de primarul în funcţie specifică faptul că începând cu data de 13 martie programul cu publicul la UAT Tecuci este de la ora 8 la 10. Suficient şi firesc!