Primarul Hurdubae invită la un stil de viață sănătos

Parcul regina Elisabeta Tecuci (2) Timp de trei zile tecucenii au fost luați prin surprindere de Bâlciul nr. 1 din Parcul Central, poposit cu surle și trâmbițe. După ce toți s-au îmbuibat cu frigărui și colaci săsești, primarul, care este în funcție, ne prezintă surpriza nr. 2, respectiv un teren superb, ideal pentru desfășurarea de activități sportive. Terenul se află în Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci, pe vechiul amplasament al patinoarului.

Parcul regina Elisabeta Tecuci (1) „Dacă am avut încasări bune pe cele 40 de zile de funcționare a patinoarului, iar investiția a fost amortizată dublu, eu și consilierii ne-am gândit că ar fi ideal ca acest spațiu să fie folosit gratuit de tecuceni pentru diverse sporturi precum volei, handbal, etc.

Suntem încă în post iar ideal ar fi tasarea acestui pietriș de către persoanele care fac mișcare și care doresc să arate bine la început de primăvară.

Parcul regina Elisabeta Tecuci (3) Dragi tecuceni, care doriți să scăpați de kilogramele în plus, sunteți așteptați în Parc pentru a contribui la bunăstarea terenului. Personal, o să particip seară de seară pentru a avea o evidență clară a prezenței și pentru a ajuta la nivelarea locului respectiv”, a declarat pentru acest site primarul C.C. Hurdubae.

One thought on “Primarul Hurdubae invită la un stil de viață sănătos

Comments are closed.