Salariul primarului crește cu 30%. Pe merit

Primar Tecuci Astăzi a avut loc conferinţa de presă susţinută de primarul C. C. Hurdubae. Cu toate că a fost anunţată din timp, cu surle şi trâmbiţe, mass-media tecuceană nu a binevoit să dea curs acestei invitaţii, ziariştii fiind obosiți de nenumăratele conferinţe susţinute în ultimele luni. Drept urmare, doar eu am avut binevoința să particip, pentru a nu-mi supăra edilul.

Interlocutorul a ţinut să precizeze că scopul acestei conferinţe este anunţarea publică a faptului că a făcut demersurile necesare către actualul Guvern şi a şefului PSD, Dragnea, pentru a i se mări leafa cu un procent de 30%.

Întrebat fiind de ce ar merita această majorare, primarul a informat: „Aşa cum am specificat şi în Memoriul trimis Bucureştiului, în cele 9 luni de mandat am muncit enorm şi merit pe deplin acest supliment financiar. Să exemplific: Am reuşit să realizez un spital regional în zona Kaufland (chiar şi fără studiul de fezabilitate), am modernizat Strada Mare în toamna trecută, aşa cum figura la investiţii, cu trotuare pavate, stradă asfaltată şi-n plus am sădit câţiva palmieri şi câteva băncuţe vizavi de Gogu, să poată oamenii să se recreeze în timp ce mănâncă un covrig ori o vată pe băț. Am terminat de asaltat un număr de 34 străzi iar cu banii alocaţi din bugetul de investiţii pe anul în curs vom mai asfalta alte 69 de străzi. Totodată am modernizat Spitalul de copii, s-a terminat de reabilitat Policlinica şi finalizat construirea Centrului de Primiri Urgenţe, sprijinind enorm Sănătatea. Am reuşit să finalizăm şi Centura ocolitoare, aducând pe această cale mulţumiri senatorului care a intervenit prompt şi a sprijinit Tecuciul, nu ca alţi senatori care au lăsat centura de izbelişte ani de zile. La finele lunii viitoare  va fi dat în folosinţă şi bazinul de înot, graţie  societăţilor care au efectuat lucrarea, respectiv celei de la Matca, cea care a mutat şi patinoarul pentru suma modică de 600 milioane. Celeilalte firme, manageriată de dl. Butunoi, îi mulţumesc că, pe lângă bazin, a terminat de betonat aleile Parcului Central, pe care le lăsase neterminate în 2014.

De asemeni, să nu uităm de activităţile sportive, în acest sens tecucenii putându-se antrena pe Stadionul care l-am scos din paragină şi l-am făcut să arate aşa cum este astăzi, precum National Arena.

Am desfiinţat barierele dintre cetăţean şi primărie dar şi dintre funcţionari şi aceeaşi primărie, la momentul actual lucrând în instituţie doar cei care mi-au fost alături în campanie, rudele nevestei şi foste colege de la asigurări. A fost greu, am dus o luptă acerbă în acest timp cu mine însumi, dar a existat şi satisfacţia de a avea oraşul înfloritor, oameni satisfăcuţi de ceea ce văd, mulţumindu-mi zilnic atât telefonic cât şi pe pagina de socializare. La ora actuală nu mai avem persoane cu nevoi şi cerinţe, Tecuciul a redevenit oraşul trandafirilor (excluzând porţiunea sădită cu pietriş din faţa Catedralei)”.