Prinţul rus al pianului, Eduard Kunz, în recital la Ateneul Tecuci

Vineri, 27 aprilie, începând cu ora 18, la Ateneul Fundaţiei Pelin din Tecuci este invitat un pianist special, Eduard Kunz.

Acesta  este unul dintre cei mai apreciaţi pianişti ruşi ai momentului, fiind câştigator de competiţii internaţionale. Eduard Kunz împlineşte 38 de ani la sfârşitul lunii octombrie a.c., s-a născut în Siberia, a studiat la Moscova şi Londra. Momentan locuieşte la Bucureşti, fiind căsătorit cu Diana, o româncă cu care s-a cunoscut pe reţeaua de socializare, familia având şi o fetiţă.

 Este considerat unul dintre cei mai talentaţi pianişti din lume. Pianistul Eduard Kunz, artist inclus de prestigioasa publicaţie BBC Music Magazine în „Topul celor mai buni 10 pianişti de mâine” este laureat al prestigiosului Festival de Muzică Verbier şi ambasador Yamaha.

Spectatorii vor putea audia în program piesele: Dominico Scarlatti – 7 Sonatas, Serghei Rahmaninov – Sonata 2, Franz Liszt – Hungarian Rhapsodies 8 şi Hungarian Rhapsodies 12.

Fundaţia Pelin „Artă pentru suflet” vă aşteaptă la un recital pianistic de excepţie.

Intrarea se face pe bază de invitaţie, contribuţia fiind de 30 lei de persoană. Preţul biletului pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 20 lei.

Relaţii la telefon 0722.404.369.

 

Sursa foto: internet